UPS Türkiye, Kesintisiz Teslimatla İhracatta  Öncü Çözümler Sunuyor

UPS Türkiye, İhracatçılara Hız ve Kesintisizlik Sunuyor

Türkiye’de faaliyet gösteren UPS Türkiye, ihracatçıların ihtiyaçlarına hızlı ve kesintisiz çözümler sunuyor. Cumartesi günü tamamlanan Basitleştirilmiş Gümrük Beyanı (BGB) işlemleri sayesinde Pazar günü uçuşuyla Avrupa’da 8 ülkeye paketler ulaştırılıyor. Bu hizmet, zaman kaybını ortadan kaldırarak ihracatçılara önemli bir avantaj sağlıyor.

Sektörde 100 yılı aşkın deneyime sahip olan UPS, Türkiye’nin ihracatçıları için özel lojistik çözümleri geliştirmeye devam ediyor. Müşteri deneyimini mükemmelleştirmeyi hedefleyen UPS, inovasyonlarla lojistik sektöründe standartları yeniden belirliyor.

UPS’in Basitleştirilmiş Gümrük Beyanı (BGB) işlemleri sayesinde Pazar günü yapılan uçuşlarla paketler hızla ulaştırılıyor. Bu hizmet özellikle acil gönderiler ve sürekli teslimat gereksinimi duyan firmalar için büyük bir avantaj sunuyor. UPS Türkiye, gecikmelere son vererek ihracatçılara zaman kazandırıyor ve uluslararası alanda rekabet güçlerini artırıyor. KOBİ’lerden gıda ve ilaç sektörüne kadar geniş bir müşteri kitlesine hitap eden UPS, müşterilerine çeşitli sektörlerde hızlı ve güvenilir hizmetler sunuyor.

Yerel Etki için Küresel Güçten Yararlanma

UPS, dünya genelinde 200’den fazla ülkeye hizmet sunarken Avrupa merkezli 35’ten fazla ülkeye odaklanmaktadır. Köln merkezli küresel ağı sayesinde saatte 190 bin paketi işleme kapasitesine sahip olan UPS, hızlı ve güvenilir lojistik çözümler sunuyor. Sadece Avrupa ile sınırlı kalmayan Basitleştirilmiş Gümrük Beyanı hizmeti, Amerika Birleşik Devletleri operasyonları ve Köln Hub ile desteklenerek işletmelere tam zamanında teslimat avantajı sağlıyor. Gelişmiş araçlarla gümrük süreçleri kolaylaştırılırken verimlilik en üst seviyeye çıkarılıyor.

UPS Türkiye, Orta Doğu ve Afrika (MEA) Ülke Müdürü Tolga Biga, yaptığı açıklamada “UPS olarak zaman hassasiyeti yüksek gönderilerde müşterilere rakipsiz bir avantaj sunuyoruz. Müşterilerimizin küresel ekonomide rekabet etmelerine yardımcı olmak için inovasyonlarımızı sürdürüyoruz. Basitleştirilmiş Gümrük Beyanı işlemlerimizi Cumartesi günü tamamlayarak Pazar günü uçuş gerçekleştirerek ihracatçılara zaman kazandırıyoruz. UPS’in güçlü küresel altyapısı, müşterilere hızlı, güvenilir ve verimli çözümler sunmamıza imkan tanıyor. İnovasyonlarımızla lojistik süreçleri kolaylaştırıyor ve sürdürülebilir büyümeyi destekliyoruz” dedi.

Basitleştirilmiş Gümrük Beyanı hizmeti, tek bir gönderi için 15.000 Euro değer ve 300 kg ağırlık sınırına tabidir. Bu limitler içinde gönderiler hızlı ve etkin bir şekilde yurt dışına ulaştırılmaktadır.

Dijital Araçlarla Verimlilik Artırılıyor

UPS Türkiye, müşteri deneyimini iyileştirmek ve lojistik süreçleri kolaylaştırmak için dijital çözümler sunmaktadır. UPS My Choice gibi gelişmiş dijital araçlarla işletmelere gerçek zamanlı gönderi takibi ve esnek teslimat seçenekleri sunulmaktadır. Dijital sistemlerin entegrasyonuyla gümrük süreçleri hızlandırılarak ihracatçıların yükleri sorunsuz bir şekilde hedef pazarlara ulaştırılmaktadır.

Türkiye genelinde 9 işlem merkezi ve dünya çapında 500 binden fazla çalışanı ile UPS, ihracatçılara hız, güvenilirlik ve yenilik sunmaktadır. Zamana duyarlı gönderilerden sürdürülebilir uluslararası büyümeye kadar UPS Türkiye, ihracatçıların taleplerine cevap veren bir iş ortağıdır. Beyaz Haber Ajansı kaynağından derlenmiştir.

Related Posts

Sağlık turizmine yeni ayar

Gelişmiş sağlık altyapısı, uzman kadroları ve fiyat avantajıyla sağlık turizminde küresel anlamda adından söz ettiren Türkiye, bu alanda yeni bir düzenlemeyi devreye aldı.

New York borsası yükselişle kapandı

ABD’nin tarifeler konusunda partnerleriyle yürüttüğü müzakerelerde beklenen olumlu gelişmeler borsalara yansıdı. New York borsası yükselişle kapandı.

Bakan Yumaklı: Hububat üretiminde yüzde 13’lük artış bekliyoruz

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Hububat alanlarında ÇKS kayıtlarına göre; bir önceki yıla göre 2,7 milyon dekar artış ve tüm tarım alanlarında 4 milyon dekar artış tahmin ediyoruz. 3 yıllık açıkladığımız üretim planlaması sonunda ise hububat üretiminde yüzde 13’lük artış bekliyoruz” dedi.

İstanbul depremleri sonrası e-ticarette afet ürünlerine talep patladı

İstanbul’da yaşanan depremlerin ardından deprem çantası, çadır, powerbank ve yağmurluk satışları fırladı. Online alışverişte afet ürünlerine talep yüzde 400’e varan artış gösterdi, çadır siparişleri ise 5,5 kat yükseldi.

Türkiye ve ABD ticarette yeni döneme hazırlanıyor: İşbirliği ve yatırım mesajı

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, ABD’li mevkidaşlarıyla yaptığı telekonferans görüşmesinde iki ülke arasındaki 100 milyar dolarlık ticaret hedefinin altını çizdi. Enerjiden dijital ekonomiye birçok alanda iş birliği mesajı verildi.

Fed uyardı: Ticaret savaşları ve borç krizi ABD finansal sistemini tehdit ediyor

ABD Merkez Bankası’nın Nisan raporunda, ticaret politikalarındaki belirsizlik, artan tarifeler ve ABD’nin borç sürdürülebilirliği finansal istikrar için en büyük riskler arasında gösterildi. Rapora göre, olası bir ticaret savaşı ve politika dalgalanmaları piyasalarda ciddi sonuçlar doğurabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir